We verkopen je woning aan de beste prijs.

Een woning verkopen vergt steeds meer wettelijke verplichtingen en juridische formaliteiten. Wij weten exact wat er moet gebeuren en wanneer en nemen alle zorgen weg.

Bovendien presenteren we je woning op zijn best bij de juiste doelgroepen. Via de juiste kanalen bereiken we zoveel mogelijk mensen. We bieden steeds correcte informatie en context en spelen maximaal in op de behoeften van de kandidaat-kopers.

Als ervaren makelaar zijn we expert in onderhandelen en gaan we steeds voor de beste prijs en voorwaarden zodat jij je dromen kan realiseren.

Kopen en verkopen in vertrouwen met De Woonmakelaar

Wat is mijn woning waard?

Wil je de waarde van je eigendom kennen voor verkoop of verhuur?

Wij beschikken over de lokale kennis en ervaring om de waarde van jouw woning correct in te schatten. Wij komen ter plaatse schatten en bezorgen jou een eerlijke en duidelijk onderbouwde schatting en verkoopsanalyse.

0 %
Tevreden Klanten
0 %
Verkoopprijs / Vraagprijs Verhouding
0
dagen te koop gemiddeld

Tevreden Klanten

Nico V.
Nico V.
Antwerpen Berchem
Read More

Toen ik een makelaar zocht werd ik getipt om Isabelle te raadplegen.

Ik heb verschillende makelaars over de vloer gehad maar bij Isabelle had ik direct een ander gevoel. Er werd geluisterd naar wat gezegd werd en er werden oplossingen aangebracht om het appartement aan de juiste prijs te kunnen verkopen.

Het grote verschil is dat er een echte meerwaarde gecreëerd wordt door met De Woonmakelaar te werken.

Ook deed Isabelle alle moeite om een functiewijziging en alles wat daarbij komt kijken (notaris, stad Antwerpen, ...) in goede banen te leiden.

Uiteindelijk heeft het pand maar een goede 3 weken te koop gestaan en is alles soepel, transparant en heel correct verlopen.

Robrecht L.
Robrecht L.
Boechout
Read More

Ik ben zo blij dat we Isabelle van De Woonmakelaar hebben gekozen als onze vastgoedmakelaar!

Binnen slechts 14 dagen heeft ze ons huis verkocht, nadat het al 3 maanden te koop stond. We waren zelfs van plan om de prijs te verlagen. Haar sterke onderhandelingsvaardigheden hebben echt het verschil gemaakt.

We zouden Isabelle ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een snelle en succesvolle verkoop van hun woning zoekt. Zij is de eerste persoon die mij heeft weten te overtuigen dat makelaars wel degelijk een verschil maken.

Guido V.H.
Guido V.H.
Niel
Read More

Wij zijn super tevreden van De Woonmakelaar Isabelle verkocht ons appartement bij het eerste bezoek.

Haar enthousiasme en professionele aanpak was een garantie op snel succes.

Sifra L.
Sifra L.
Niel
Read More

Isabelle is een super toffe, vriendelijke en spontane madam die echt weet heeft van haar job!

Ons appartement heeft ze binnen 1 week verkocht, ons nieuw huis hebben we ook via haar gekocht.

Alles is zo vlot en soepel gegaan ze gaat tot het uiterste om je bij te staan, ze was altijd bereikbaar, maakt niet uit hoe klein de vraag was......👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Benedikte D.
Benedikte D.
Antwerpen
Read More

Het contact met Isabelle van De Woonmakelaar voelde steeds professioneel, maar ook hartelijk.

Isabelle is niet bang om net dat stapje verder te gaan. Je voelt je in de samenwerking steeds in de watten gelegd!

Kenneth C.
Kenneth C.
Antwerpen
Read More

Isabelle van De Woonmakelaar combineert commercieel inzicht met een vlotte omgang en een stralende glimlach.

Bij een volgende aankoop of verkoop doen we zonder twijfel opnieuw een beroep op haar!

Sofie V.
Sofie V.
Wilrijk
Read More

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van de woonmakelaar.

Wij vonden de persoonlijke aanpak heel fijn. Isabelle doet het volledige traject zelf. Het is zeer fijn om maar 1 aanspreekpunt te hebben. Wij konden bij Isabelle steeds terecht met al onze vragen.

Isabelle werkt zeer nauwkeurig en professioneel. Daarenboven beschikt ze over een grote vakkennis. De eerlijke aanpak en de tips en tricks over hoe we onze woning nog meer verkoop-klaar konden maken, haalden ons over de streep om met Isabelle samen te werken.

De foto's die van de woning werden genomen waren zeer uitnodigend maar gaven een eerlijke weergave van hoe de woning er uit ziet. Dit alles heeft dan ook geloond. Onze woning was op dag 1 al verkocht!

Pieter C.
Pieter C.
Niel
Read More

Dankzij Isabelle van De Woonmakelaar was ons appartement al na 1 week verkocht aan een goeie prijs.

Isabelle is zeer vriendelijk en vlot in de omgang.

Previous
Next

Hoe gaan we te werk?

De woningmarkt is continu in beweging. Bij De Woonmakelaar volgen we alle trends en evoluties op de voet en spelen hier maximaal op in, zo bieden we jou dé beste service

Samen verkopen we je woning in 5 stappen

01.

Kennismaking

Je overweegt om je woning verkopen? Wij nemen graag de tijd om jou en je woning beter te leren kennen. We lichten toe waar we voor staan en kijken of het klikt tussen ons!

Daarnaast nemen we graag de tijd om een verkoopanalyse te maken van je woning. Hierbij wordt je woning in detail geanalyseerd en lijsten we alle feiten, sterktes en zwaktes op. Dit leggen we naast onze database van meer dan 27.000 panden in de regio die in het verleden te koop hebben gestaan, om een zeer grondige prijsanalyse te maken. Samen bepalen we de doelgroep en de verkoopstrategie.

02.

Start van de samenwerking & voorbereiding

Je beslist samen te werken met De Woonmakelaar.
Een goede keuze!  Wij starten alles op en ontzorgen je volledig! Je wordt doorheen het hele traject persoonlijke en professioneel begeleid door Isabelle.

De voorbereiding:

 • Een goede verkoopsanalyse is alles: de schatting, doelgroepanalyse, bepalen van de prijszetting en verkoopstrategie daar besteden we veel zorg aan.

 • De marketing content wordt voorbereid: foto’s/video’s, uitwerken social media strategie, affichering.

 • We stellen een technisch en juridisch dossier samen: opmaak EPC, asbest attest en andere wettelijke verplichtingen.

 • Verkoopsklaar maken van de woning: opruimen, kleine klusjes en verfraaiingswerken om de woning te laten schitteren.

 • Vastgoedstyling advies: Een expert komt ter plaatse langs om tips te geven om je woning op z’n best te presenteren. Wij beschikken zelf ook over meubels en decoratie om je woning mooi aan te kleden.

 • Professionele fotoreportage van je woning: Mooie, maar realistische foto’s zijn cruciaal om zoveel mogelijke geschikte kandidaat-kopers te lokken. Onze professionele foto’s zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook emotie en sfeer toe aan de verkoopsadvertentie. Wij werken steeds met dezelfde, vaste fotograaf. Een video kan ook gemaakt worden om te gebruiken op sociale media.

 • Communicatie: We spreken af op welke manier Isabelle jullie op de hoogte houdt van de verkoop (whatsapp, telefoon, mail,…). We brengen jullie van alles direct op de hoogte en zijn steeds bereikbaar.

03.

Je woning gaat in verkoop

 • We presenteren je woning op zijn best bij de juiste doelgroepen. Via de juiste kanalen bereiken we zoveel mogelijk mensen. Naast de klassieke platformen adverteren wij ook via social media. Kandidaat-kopers in ons kopersbestand krijgen een exclusieve preview enkele dagen tevoren.

 • Kandidaat-kopers worden benaderd, geselecteerd en ontvangen alle nodige informatie en advies.

 • Geïnteresseerde kopers worden rondgeleid in jouw woning. We luisteren naar hun behoeften en we werken alle onzekerheden weg waardoor ze overtuigd zijn om een goed bod uit te brengen. We creëren een match met jouw woning!

 • We zorgen steeds voor een heldere communicatie en een goede opvolging van potentiële kopers.

04.

Bijna verkocht...

 • Er zijn kandidaat kopers die een bod uitbrengen.

 • Alles wordt zorgvuldig én juridisch correct op papier gezet.

 • We bespreken het bod en de voorwaarden met jou. Als ervaren makelaar zijn we expert in onderhandelen en gaan we steeds voor de beste prijs en voorwaarden alsof het voor onszelf is. Met de opbrengst kan jij je dromen realiseren.

05.

Verkocht!

 • Wij zorgen voor het opstellen van alle administratieve en juridische documenten om de verkoop te formaliseren.

 • De verkoopsakte wordt voorbereid in samenwerking met jouw notaris.

Ben jij klaar om te verkopen
of heb je advies nodig?

Isabelle van De Woonmakelaar staat voor je klaar. Aarzel niet om contact op te nemen en je plannen te bespreken bij een tas koffie.

Isabelle Provoost

+32 (0)470 12 04 12
Isabelle@dewoonmakelaar.be

Erkend Vastgoedmakelaar
BIV 513986