Te Koop

Schelle

Uitzonderlijke woning

2-3 SLK | 189 m2 | 375.000 €

Uitzonderlijke woning

2-3 Slaapkamers

189 m2

EPC D

375.000 €

Ben jij op zoek naar een fraaie halfopen woning met veel mogelijkheden in Schelle? Dan is  deze bijzondere woning met seventies toets misschien wel iets voor jou! We presenteren je met plezier deze unieke woning met karakter en vooral héél veel potentieel.

Het eerste wat in het oog spring bij deze woning is niet alleen de majestueuze apenboom in de voortuin, maar ook de enorme perceel breedte van maar liefst 14 meter.

Via een pad door de voortuin, bereiken we de mooie brede glazen inkomdeur en betreden we de ruime inkomhal. Wat meteen opvalt is de authentieke houten trap met spijlen die mooi afsteekt tegen de gemarmerde vloer. Via de glasbouwstenen in de zijgevel valt een mooi zacht licht naar binnen. We nemen meteen de trap naar de eerste verdieping van deze bel-etage woning.

Op de eerste verdieping vinden we een lichte leefruimte met veel ramen en een balkon over de hele lengte van de voorgevel. Achteraan in de woonkamer bevindt zich de open keuken. Vanuit de keuken heb je toegang tot het terras en is er een trap naar de tuin. De keuken is kwalitatief uitgerust met een werkblad uit natuursteen en ingebouwde keukentoestellen van A-merken. Via de overloop bereik je het gastentoilet of neem je de trap verder naar de tweede verdieping.

Op de tweede verdieping vind je de nachthal met toegang tot de master bedroom, een tweede grote slaapkamer en een derde kleine slaapkamer. De badkamer is voorzien van een lavabomeubel, douche en toilet. Onder het recent vernieuwde dak bevindt zich nog een goed geïsoleerde kruipzolder.

De grote troef van de woning bevindt zich echter op het gelijkvloers. Daar vind je een ongezien ruime polyvalente ruimte van 9 meter diep en 3,6 meter hoog(!). Hier heb je een zee van mogelijkheden. De ruimte is makkelijk toegankelijk via een indrukwekkende, hoge poort achteraan. Je parkeert er meerdere wagens of een mobilhome, gebruikt het als atelier of magazijn, of je vormt het om tot kantoor of extra woonruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heb je nog meer ruimte nodig? Goed nieuws, in de tuin bevindt zich een tweede, grote garage van maar liefst 11 meter diep. Hier kunnen nog eens 2 wagens in parkeren!

De woning is solide gebouwd, steeds goed onderhouden en heeft knappe vintage elementen. Mits wat opknapwerk, maak je er een fantastisch huis en warme thuis van!

Heb jij interesse? Maak snel een afspraak om dit unieke pand te bezoeken!

Isabelle Provoost

Heb jij interesse in dit pand?

Kenmerken

Fabiolalaan 179 - 2627 Schelle

Heb jij interesse in dit pand?

In beeld

Dit pand delen